IBPS study material pdf-IBPS material pdf free download

Welcome to IBPS in this post you all found the IBPS study material pdf download,in this post we provided some important question papers with answers,IBPS study matetrial with PDF.And also provided that How to prepare IBPS clerk exam 2011,IBPS preparation tips and tricks,IBPS exam dates,now first let us have a look on some important IBPS question and answers with answers i,e IBPS study material to get good score in the IBPS CWE(Common written exam) you need to practise more these type of question

1) The Lecturer went ——–to explain the next point

a)off  b)down     c) about     d) on

ANS: D

2)Main is entirely different———-other animals

a) to   b) from  c) on    d) with

  ANS: B

3)we are accountable ———-God

a)To          b)from           c)than             of

ANS;A

4)His master dispensed ———–his services

a)with           b)of                 c)on             d)from

ANS:A

5)Who is knocking———–the door?

a)on           b)of              c)at               d)about

ANS:C

6)My friend invited me————-dinner

a)to          b)for                    c)with           d)from

ANS:A

Computer section:

1. When you are selecting a mouse for a particular computer system, what is the most important consideration?

(1) The type of drivers that come with the mouse

(2) The length of the mouse cord

(3) The type of connector the mouse is equipped with

(4) The number of buttons the mouse has

(5) None of these

Ans: (3)

2. How is power supplied to a low-power USB device?

(1) Through a power cable

(2) From an external power supply

(3) Directly from the computer’s power supply

(4) Through the USB cable

(5) None of these

Ans: (4)

3. All of the following are basic principles of net works, except —

(1) each computer must have a network card

(2) there must be communications media connecting the network hardware devices

(3) there must be at least one connecting device

(4) each computer must have software that supports the movement of information

(5) None of these

Ans: (2)

4. The………….data mining technique derives rules from real-world case examples.

(1) Rule discover

(2) Signal processing

(3) Neural nets

(4) Case-based reasoning

(5) None of these

Ans: (3)

5. …………….are used to identify a user who returns to a Website.

(1) Cookies

(2) Plug-ins

(3) Scripts

(4) ASPs

(5) None of these

Ans: (1)

IBPS STUDY MATERIAL FREE DOWNLOAD

IBPS CLERK SAMPLES PAPERS

 

IBPS MOCK TESTS FOR PRACTISE

HOW TO PREPARE IBPS CWE 

Speak Your Mind