CMAT PREVIOUS QUESTION PAPERS WITH ANSWERS

CMAT PREVIOUS QUESTION PAPERS WITH ANSWERS
1.I will call her at eight ,no ,donot,she________breakfast then.

a. is having b.will have had c.will be having d.has been having

Ans:c

2.It______all night

a.rains b.is raining c.has been raining d.had rained

Ans:c

3.I__________here for years.

a.am living b.have been living c.was living d.lived

Ans:b

4.This car_______in our family for twelve years.

a.is b.has been c.was d.will be

Ans:b

5.I wish i______her to clean the room.

a.ask b.will ask c.had asked d.have asked

ANS:C

6.Ahmed _________here since 1984

a.is working b.has been working c.had been working d.was working

Ans:b

7._________the Taj mahal?

a.did you ever see b.did you ever saw c.have your ever seen d.none

Ans:a

8.If I had seen it i______ you about it.

a.had told b.will tell c.would have told d.none

Ans:c

9.The committee_________divided in their opinions.

a.were b.is c.was d.has

Ans:a

10.Which one of these umbrellas_________yours?

a.is b.are c.were d.was

Ans:a

Speak Your Mind